COMUNICAT DE TANCAMENT

Des de Res de Res i En Blanc us comunicam el tancament de la productora a finals de l’any 2017.
Concloem un projecte de vint anys de durada amb l’orgull i el convenciment d’haver duit a terme una tasca que ha contribuït al desenvolupament i a la projecció exterior del teatre de les illes, amb una marca pròpia i personal, reconeixible i reconeguda, que ens ha donat l’oportunitat de créixer, tant en la nostra dimensió professional com en la humana.
El tancament té a veure amb les nostres circumstàncies personals, la gestió del nostre temps, la constatació d’una precarietat sempre present, el final d’un cicle, i l’esgotament al què ens ha conduït la lluita constant amb unes institucions submergides en el seu propi caos.
Ens consideram afortunats d’haver pogut donar forma a les nostres quimeres. Hem crescut i après amb cada espectacle, amb cada viatge, amb cada funció, i amb cada decisió, encertada o errònia, que hem hagut de prendre. Però ara ens queda la consciència de que ja no ens és possible mantenir el nostre projecte de companyia amb la coherència i el rigor amb què hem intentat fer-ho sempre.
Nosaltres continuarem la nostra feina creativa des d’altres indrets, integrant-nos eventualment en projectes aliens i sobretot, fent un darrer esforç per a treure endavant el projecte C.IN.E. ja que estam convençuts de que és una plataforma que pot aportar molt al teatre balear, però que tampoc podrà sobreviure si no és amb una aposta institucional ferma.

Gràcies a tots aquells que heu confiat en la nostra feina i l’heu inclosa de manera habitual dins les vostres programacions. I un reconeixement especial a tots aquells que heu compartit amb nosaltres la vostra creativitat i ens heu ajudat, assessorat o donat suport, perquè una de les millors coses d’aquest projecte, i que quedarà sempre amb nosaltres, és la satisfacció d’haver treballat amb les persones amb qui ho hem fet.

Biel Jordà i Marta Barceló