Laberint

(2014)

Laberint és una proposta escènica que transita entre el teatre físic, la dansa i la instal·lació plàstica i sonora. Un treball d’investigació multi-sensorial amb incursions aèries i música electrònica.

La peça esdevé un ritual amb el públic, la immersió a un laberint existencial en el que s’hi presenta la dialèctica entre el somni i la raó. El laberint com espai mental on cadascú hi aboca les pròpies pors i desitjos, dins del qual, com en un joc de miralls infinits i deformats, hi ha la por a mirar-se.

Per l’altra banda, Laberint és un projecte que explora l’espai adaptant-se a diferents localitzacions no convencionals i abordant la relació amb el públic, que pot desplaçar-se lliurement per l’escena. Aquesta creació ha comptat amb la implicació del públic a través de les diferents mostres i taules rodones que han tengut lloc al llarg del procés.

Fitxa artística

Investigació i creació: Marta Barceló i Joan Miquel Artigues

Direcció: Joan Miquel Artigues

Espai sonor: Miquel Alzanillas

Disseny d’il∙luminació: Pep Pérez

Assessorament maquillatge: Laura Sarabia

Vestuari: Nuria Anguita

Escultura: Catalina Lliteras

Disseny gràfic: Ideograma

Producció executiva: Biel Jordà/Joan Jordà

Coproducció: Res de Res i Artigues

Extracte de crítiques

«Un espectacle experimental amb un resultat de sobra interessant i variat, multidisciplinari, en el qual tant la il·luminació com la música original i creada per Laberint a càrrec de Miquel Alzanillas, són també una part molt important pel que fa al conjunt»

J. A. Mendiola, Ara Balears

Llegeix la crítica sencera aquí:

http://www.arabalears.cat/premium/cultura/Llarga-vida-al-CINE-segell_0_1249075281.html

«Volen en cercle i dibuixen en cercle l’estimar-se. Volen en cercle i tot s’acaba. Del cor de bou de vidre en raja també el vi negre. Brindes per tu, i per ells. Dringuen les copes, glopeges la sang de bou i sents que has esbucat les parets de la teva por. Aclaparat, te’n tornes.»

Llegeix la crítica sencera aqui:

https://antoniriera.wordpress.com/2014/11/10/laberint-un-cor-que-raja-estels/